Pretraži Navigation
Ivana Paradžiković

Riječ urednice

redakcija, ivana

Ivana Paradžiković

Ivana se bavi pisanjem otkad zna za sebe, stoga je novinarstvo kao profesija bio logičan slijed događaja. Od 2010. godine, urednica je "Provjerenog".

Pročitaj više
redakcija, mato

Mato Barišić

Kako oni to stignu? Kako su sad u tih pet minuta bili na toliko mjesta? Kako su došli do tih ljudi? Zašto bi im netko iznosio svoje najintimnije, najmračnije tajne. Kao dijete, nikako mi to nije bilo jasno. No divio sam se tim ljudima i mislio - ako mogu oni, mogu i ja! Jednom! Kad narastem.

Pročitaj više
redakcija, ema

Ema Branica

Nisam oduvijek znala da želim biti novinarka, naprotiv, kao dijete sam maštala kako ću postati glumica ili doktorica.

Pročitaj više
redakcija, maja

Maja Medaković

A zašto ovo, a zašto ono? A zašto? A zašto? A zašto? Dok smo bile male, sestrična Anja uvijek je gnjavila s milijun pitanja. O svemu. I zbog toga mi je užasno išla na živce! A onda sam odrasla i postavljanje pitanja postalo mi je posao. I znate što? Sad baš uživam u tome!

Pročitaj više
Josipa Pletikosić

Josipa Pletikosić

Josipa. Bila sam prvo dijete u obitelji pa su me nazvali po djedu. Tad je to bio običaj. Ona standardna dječja pitanja; Mama, koliki je svemir? Tata, zašto je Zemlja okrugla?, prerasla su u neka nova. Uvijek je bilo neko pitanje koje je tražilo odgovor. Istraživački duh se zadržao i bilo je logično - jednog dana postat ću novinar.

Pročitaj više
redakcija, ivan

Ivan Čorkalo

Ivan Čorkalo je novinar i reporter sa više od 14 godina relevantnog novinarskog iskustva.

Pročitaj više

Provjereno.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice provjereno.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice provjereno.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se