Pretraži Navigation
16.12.2016.

Primjena znanja srednjoškolaca ispod prosjeka, a kurikularna reforma stoji!

Gotovo 500 učitelja, nastavnika i znanstvenika mjesecima je radilo na reformi. 50 000 ljudi je izašlo na ulice dajući im podršku kada je njezin nastavak postao ugrožen. Svima je bilo jasno kako je promjena u školstvu prijeko potrebna. Nakon pola godine, nije se dogodilo ništa, nitko reformu niti ne spominje!

Top teme

Tko ne govori istinu?

Tko ne govori istinu?

Ovaj će čovjek dignuti kredit da bi mu oboljela supruga otišla na PET/CT. Medikol za to optužuje ministarstvo. Ministar optužuje Medikol.

Najčitanije

Beskućnik djevojci koja mu je davala kunu, dvije, dao 1000 kuna

Priča koja vraća vjeru u ljudskost! (Foto: Provjereno)

Beskućnik Joža bez ruke, kako ga zna cijeli Karlovac i Anita, djevojka golema srca poznaju se godinama, susreću se gotovo svaki dan. Pri svakom je tom susretu 23-godišnja Anita Joži dala koliko je mogla: kunu, dvije, pet. On nikada nije tražio, ali bi joj zato svaki put obećao kako će joj se odužiti. I onda je svanuo taj dan kada je Joža održao svoju riječ, ispunio dano obećanje. Dobio je odštetu pa svojoj dobročiniteljici odnio 1000 kuna.

HAVC afere - Tko kome pogoduje, pogoduje li se uopće?

Što se događa u HAVC-u? (Foto: Provjereno)

Tko kome pogoduje, zapravo pogoduje li se uopće? Optužbe za teška kaznena djela pljušte, iako nema presuda nema čak ni kaznenih prijava. Unatoč tome filmaši su na udaru javnosti - svi u istom košu - da lažu, da žive na grbači poreznih obveznika, da ne vole domovinu.

Provjereno.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice provjereno.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice provjereno.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se