Pretraži Navigation

Ana Blažević

Ana je diplomirana novinarka koja je godinu dana provela na usavršavanju u SAD - u. Teme koje izdvaja kao najdraže, su one koje ruše predrasude i bude emocije.

Odgovornost. Strahopoštovanje. Uzbuđenje. Zadovoljstvo. Ogromna samokritika. Leptirići u trbuhu. To su osjećaji koji mi se pojave na spomen mog posla. Ja sam novinarka. I, ako mene pitate, imam najbolji posao na svijetu, uz dužno poštovanje ostalim profesijama. Ovo je moja ljubav.

Volim upoznavati nove ljudi – svaki tjedan u prosjeku 10-ak. Volim u svom životu imati osobe poput Jasmine Gal – djevojke iz Ernestinova koja živi s multiplom sklerozom. Volim pričati s djevojkama poput Martine Rukavine – jedna nesreća zauvijek joj je promijenila život, a ona ga na svojim mladim leđima vraća na put za koji misli da je njezin. Volim istraživati – doznavati nove stvari koje i sama koristim u životu.

Volim učiti o životu od osoba koje snimam – njihova jednostavnost, bogatstvo iskustava, životne situacije u kojima se snalaze na stotine načina i osjećaji koji u njima bujaju svaki dan me podsjećaju koje su stvari u životu zapravo bitne.
Volim imati moć – uperiti prstom u pravom smjeru i reći: recite Hrvatskoj zašto ne radite svoj posao? Odgovarati na stotine mailova zbog kojih će roditelji bolesne djece lakše spavati, jer im naši gledatelji žele pomoći!

I da - volim zaboraviti značenje pojma „radno vrijeme“, buditi se u 5 jer jednostavno ne mogu pisati tekst ako nije zora, osjetiti znojne dlanove kad emisija krene u eter, petkom čuti što sam mogla i trebala bolje napraviti.
I da – imam 27 godina, odrasla sam u Hvaru. Posao je samo jedna od mojih ljubavi, uz obitelj, jednog divnog čovjeka, putovanja, glazbu i hranu. I to je provjereno. 
 

Provjereno.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice provjereno.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice provjereno.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se