Pretraži Navigation

Mislite da previše radite?

Izmjerili smo tempo današnjeg života. Koliko brzo hodamo, koliko su nam točni satovi. I vi mislite da imate premalo vremena?

Da bi izvukla zemlju iz krize i ojačala ekonomiju, nova danska premijerka smislila je plan - svi zaposleni radit će 12 minuta duže na dan! Ili ukupno sat vremena duže na tjedan. Ipak, ni tada neće biti ni blizu broja sati koje na poslu provedu radnici u Japanu. Tamo je, naime, neobično prije šefa pa čak i na kraju radnog vremena otići kući. To se, jednostavno, ne radi!

A kakva je situacija u Hrvatskoj? Ako ste i vi jedni od onih koji misle da nemaju dovoljno vremena, pogledajte priču Ane Blažević- naime, statistike baš i ne idu u prilog našim isprikama!
 

Provjereno.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice provjereno.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice provjereno.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se