Pretraži Navigation

Kako nas varaju i zarađuju na nama?

Na čemu štede, na kome zarađuju? Kada ste posljednji put vidjeli kovanicu od 1 ili 2 lipe? Znate li da svježe mlijeko u pravilu ne može trajati dulje od 4 dana, a da korica naranče, koliko god bila ukusna, nije baš svaki put najzdravija?

Donosimo vam presjek priča koje su na noge digli sve nas potrošače, ali nam i dali naputke koji u ovo krizno doba sve zanimaju - što jedemo, koliko plaćamo i kako uštedjeti?

Istražili smo koliko nam je kao potrošačima lako prodavati maglu? Zašto tako lako nasjedamo na priču koju nam prodaju? Napravili smo eksperiment. Izmislili smo ljekoviti proizvod, koji je ustvari najobičnija zašećerena voda, isprintali plakat, postavili štand na tržnici... I za samo 30 kuna prodavali bočicu za koju ste mislili da je "čudotvorni lijek"!

Dokazali smo kako je ljudima lako prodati ništa, samo ako to dobro upakirate!
 

Provjereno.dnevnik.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice provjereno.dnevnik.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice provjereno.dnevnik.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se